El Junior femení supera el cuer amb comoditat i acaba la primera volta en segona posició

El femení del Junior s'imposa amb claredat (6-0) al Pozuelo en la novena jornada de la Divisió d'Honor d'hoquei herba. Les blau-i-negres han dominat el partit de principi a fi i han atropellat les últimes classificades amb quatre gols de Mariona Serrahima, un de Carlota Petchamé i un de Berta Queralt. El Junior tanca l'any i la primera volta en segon lloc de la taula gràcies a l'empat de la Complutense al camp de l'Egara.

Les santcugatenques han obert la llauna al minut dos de partit amb una diana de Mariona Serrahima, i des d'aquell moment ja no han donat cap opció al Pozuelo. El domini del Junior era absolut i, poc abans del final del primer quart, ha arribat el 2-0, en un penal-córner transformat per Berta Queralt. Les madrilenyes tenien moltes dificultats per treure la pilota jugada i pràcticament no han trepitjat el mig camp rival. En canvi, les de Joan Vidal han gaudit d'incomptables ocasions de perill per ampliar l'avantatge en el marcador però el 2-0 s'ha mantingut fins al descans.

La segona meitat ha començat amb la mateixa tònica de partit, i al minut quatre de la represa ha arribat el tres a zero, obra novament de Mariona Serrahima. Les visitants han pujat les línies de pressió i han sortit de la cova durant bona part del tercer període, però el Junior ha sentenciat definitivament el matx amb el 4-0 gràcies a una diana de Carlota Petchamé.

L'últim quart només ha servit perquè les blau-i-negres arrodonissin la golejada amb dos gols més de Mariona Serrahima, que ha aconseguit d'aquesta manera un pòquer de gols i tanca la primera volta com a màxima anotadora de la lliga amb 11 gols. El tècnic del Junior, Joan Vidal, es mostra molt satisfet amb el rendiment de l'equip.

Joan Vidal

A nivell de joc, hi ha coses a millorar, però sempre l'autocrítica és molt més agraïda quan mires la classificació i ets davant de tot.

La Divisió d'Honor s'atura fins al febrer de 2017. El Junior obrirà la segona volta amb la visita del l'Atlètic Terrassa.