L'hoquei patins de Sant Cugat viurà un 2017 ple d'emocions


  • Comparteix:

L'equip femení del Patí Hoquei ha tancat el 2016 amb el triplet

L'equip femení del Patí Hoquei ha tancat el 2016 amb el triplet

L'hoquei patins santcugatenc viu aquest 2017 un dels anys més emocionants a la ciutat. El Patí Hoquei Club Sant Cugat compleix mig segle, i com a plat fort el club organitza la Copa de la Princesa l'11 i 12 de febrer. És una competició on serà el primer equip masculí, que espera trobar la regularitat necessària en els resultats per erigir-se com un dels ferm candidats a l'ascens a l'Ok Lliga. El femení lluitarà per no tornar a descendir de l'Ok Lliga.

L'equip femení
Aquest 2016 serà recordat pel triplet de l'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat després de guanyar la Copa Generalitat, la lliga de Primera Nacional i la Supercopa Catalana. L'equip santcugatenc va retornar a l'OK Lliga després de dues temporades d'absència.

És un any idíl·lic que ara, però, ja queda lluny. L'equip tanca aquest any en descens després de quatre mesos de competició, tot i que la permanència és a només un punt. Ara bé, el tècnic de l'equip, Jaume Oms, ja ha avisat que és imprescindible canviar l'actitud competitiva, tenint en compte que amb la que es té a dia d'avui, opina Oms, serà impossible mantenir la plaça a una competició tan exigent com l'Ok Lliga.


L'equip masculí
Els nois han viscut un malson aquest 2016 després d'una temporada brillant a Primera Divisió. Els vermell-i-negres van celebrar l'ascens a la pista, però després de cinc minuts la Federació Espanyola de patinatge va modificar el resultat en un partit entre Alcobendas i Mataró que havia provocat la fita dels homes entrenats per Francesc Sucarrats. El sistema informàtic de la Federació va anunciar un resultat amb el matx sense finalitzar i amb el canvi l'ascens era per a l'Alcobendas. Després d'aquesta estranya i dolorosa decepció, Eloi Gaspar va anunciar que es retirava de l'hoquei patins i Pablo Aguarón també va causar baixa.

Amb tot, es va iniciar una nova etapa, liderada per Joan Carles Vadillo, amb fitxatges de luxe: David Martínez i Jordi Gabarra. Amb l'objectiu de dur l'equip a l'Ok Lliga per primera vegada a la seva història, el conjunt ha donat mostres del seu potencial però ha pecat d'irregularitat en els resultats d'una lliga, això sí, molt igualada. Per tant, la consolidació dels vermell-i-negres a la zona d'ascens passa per traduir el seu potencial en regularitat.

La Copa de la Princesa
L'equip masculí, a més, té una atractiva fita al febrer, quan jugui com a local la Copa de la Princesa. La Federació Espanyola ha reconegut l'efemèride del mig segle de l'entitat vermell-i-negra, i li ha atorgat l'organització de la cita al pav 2. És una competició per la qual, de moment, només està classificat el CH Palafrugell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.