El Junior inicia l'any del seu centenari amb l'organització de les Copes del Rei i la Reina a l'horitzó


  • Comparteix:

El Junior acollirà la Copa del Rei / Font: Enrico Hockey

El Junior acollirà la Copa del Rei / Font: Enrico Hockey

Els equips masculí i femení del Junior d'hoquei herba volen desafiar la història i somien amb omplir les vitrines del club amb la Copa del Rei i de la Reina, que organitza l'entitat blau-i-negra entre el 17 i el 19 de març com a principal acte per celebrar el seu centenari. El conjunt masculí és qui ho té més complicat, tot i que ha fet la millor primera volta de la seva història i ha acabat quart, mentre que les noies aspiren al títol i tenen en el Club de Campo i la Complutense els principals rivals.

Junior masculí
Els de Dabanch han fet un nou pas en l'objectiu de trencar l'hegemonia dels quatre grans de l'hoquei herba estatal: Polo, Egara, Atlètic i Club de Campo. Els santcugatencs han acabat quarts, per sobre del Club de Campo, i s'han erigit com un dels conjunts a tenir en compte a la Copa del Rei. Ara bé, si hi ha alguna premisa per afrontar amb més garanties la competició, segons el tècnic del Junior, Jorge Dabanch, és evitar acabar en la part del quadre del Polo.

Jorge Dabanch

Hi ha dos caps de sèrie. Nosaltres volem quedar en el sector de l'Atlètic, per suposat.


Junior femení
Les noies de Joan Vidal han assolit la segona posició al final de la primera volta, fet que les situa com a cap de sèrie, de manera que no podrà coincidir amb el màxim candidat i campió set de les últimes nou edicions, el Club de Campo. Joan Vidal creu que és una bona notícia, tot i que assegura que no es pot predir quin rival pot ser més o menys difícil.

Joan Vidal

Es fa molt difícil dir a quin rival preferiríem per la Copa o a qui voldríem evitar.


El Junior tindrà en aquestes dues competicions el principal esdeveniment per commemorar el centenari de l'entitat, que arriba aquest 2017.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.