Mariona Serrahima tanca l'any com a màxima golejadora de la Divisió d'Honor d'hoquei herba


  • Comparteix:

Mariona Serrahima

Mariona Serrahima

La jugadora del Junior d'hoquei herba Mariona Serrahima és la màxima golejadora de la Divisió d'Honor amb 11 gols després de finalitzar la primera volta de campionat. Serrahima atribueix el bon moment de forma amb el canvi de mentalitat amb el qual afronta els partits aquesta temporada.

Mariona Serrahima lidera el rànquing de golejadores de la Divisió d'Honor amb 11 gols repartits en cinc de les nou jornades disputades. Les víctimes de la santcugatenca han estat l'Atlètic de Terrasa amb tres gols, el Jolaseta i el Polo amb un, el CD Terrassa amb dos i el Pozuelo amb quatre.

Serrahima va marcar sis gols la temporada passada i ara en suma gairebé el doble amb nou partits per endavant. Serrahima creu que el creixement golejador és conseqüència d'un treball ben fet.

Mariona Serrahima

Aquest any estic més centrada i això es nota en el rendiment esportiu.


El Junior, segon classificat, tornarà a la competició el 26 de febrer quan visitarà el camp del cinquè, la Reial Societat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.