Els olímpics Gigi Oliva i Vicenç Ruiz, protagonistes de l'Stage de Nadal del Junior d'hoquei herba


  • Comparteix:

El cartell del campus / Font: Junior

El cartell del campus / Font: Junior

Els jugadors olímpics Gigi Oliva i Vicenç Ruiz seran el principal reclam de l'Stage de Nadal d'hoquei herba del Junior, que es durà a terme en dues tandes: del 27 al 30 de desembre i del 2 al 5 de gener. L'horari de les jornades serà de tres quarts de nou del matí a dos quarts de dues de la tarda, en un campus adreçat a jugadors i jugadores de sis anys a l'edat cadet. El preu serà de 35 euros per dia i de 120 euros per una setmana completa, amb descomptes per a segons i tercers fills.

Les places són limitades i s'han de formalitzar a la recepeció del Junior. Els protagonistes d'aquest stage seran dos dels principals noms de l'hoquei herba estatal a dia d'avui. Gigi Oliva competeix amb el Kampong, a la lliga holandesa, i té a les esquenes dues participacions a Mundials, dues a Jocs Olímpics i cinc al Campionat d'Europa. Vicenç Ruiz juga al HGC, també a Holanda, i ha disputat un Mundial i ha participat en cinc cites continentals de seleccions.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.