El sorteig de la Copa del Rei i de la Reina, el 28 de gener a les instal·lacions del Junior


  • Comparteix:

El Junior acull el sorteig de la Copa del Rei i de la Reina d'hoquei herba

El Junior acull el sorteig de la Copa del Rei i de la Reina d'hoquei herba

El sorteig de la Copa del Rei i de la Reina d'hoquei herba tindrà lloc el 28 de gener a les dotze del migdia a les instal·lacions del Junior. El club santcugatenc, que participa tant amb el conjunt masculí com femení, organitza aquesta competició en l'any del seu centenari.

En categoria masculina, els participants seran el RC Polo, l'Atlètic Terrassa, el Club Egara, el Junior, el Club de Campo, la RS Tenis, el SPV Complutense i el FC Barcelona. Pel que fa a la categoria femenina, el Club de Campo, el Junior, el SPV Complutense, el Club Egara, la Reial Societat, el Jolaseta, el CD Terrassa i el RC Polo seran els que lluitaran per aconseguir el títol.

El Club de Campo en el quadre femení i el RC Polo en el masculí són els defensors d'un títol que el Junior ha guanyat una sola vegada, al 1988, en categoria femenina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.