El Junior femení supera el Barça en la segona jornada del Campionat de Catalunya d'hoquei sala


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Campionat de Catalunya d'hoquei sala femení ha començat aquest divendres amb una derrota del Junior contra el CD Terrassa (1-2), però el club santcugatenc s'ha refet aquest dissabte amb una victòria convincent davant el Barça (5-1). Sense pràcticament temps per al descans, l'equip de Joan Vidal jugarà aquest mateix diumenge dos partits decisius per a la classificació contra l'Egara i l'Athlètic Terrassa. El Junior és el vigent campió d'aquesta competició que es disputa durant l'aturada hivernal de la lliga d'hoquei herba.

Victòria còmoda del Junior femení en la segona jornada del Campionat de Catalunya d'hoquei sala, que ha arrencat aquest cap de setmana amb la fase de grups. Les cinc primeres jornades d'aquesta lligueta es disputen aquest cap de setmana, i les dues últimes es jugaran entre divendres i diumenge de la setmana que ve. Ara bé, el Junior no disputarà el partit corresponent a la jornada 7, tenint en compte que el rival, l'Egara 1935, s'ha retirat.

Tot plegat acabarà definint la classificació dels sis equips en competició, i diumenge que ve es disputaran les semifinals, que enfrontarà el primer davant el quart i el segon davant el tercer. El tècnic del Junior, Joan Vidal, celebra la ràpida millora del seu equip en l'hoquei sala.

Joan Vidal

L'equip ha jugat amb molt més dinamisme que ahir. Anirem a més.


Tot i considera-la una disciplina vistosa, Vidal ha lamentat la manera com s'organitza el torneig català.

Joan Vidal

És una disciplina molt vistosa, però el muntatge no l'acabo de compartir. És el que hi ha, ens dóna desconnexió de l'hoquei herba.


El torneig masculí
El campionat masculí també arrenca aquest cap de setmana. El Junior debuta aquest dissabte davant el campió de l'any passat, el CT Les Fonts, i just després s'enfrontarà a l'Atlètic 1952. Aquest mateix diumenge es tancarà la fase de grups i quedaran definides les semifinals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.