El Junior cau davant l'Atlètic Terrassa i acaba quart el Campionat de Catalunya d'hoquei sala

Imatge d'arxiu

El Junior perd davant l'Atlètic Terrassa (4-1) per tancar el Campionat de Catalunya d'hoquei sala com a quart classificat. Els blau-i-negres no han estat encertats de cara a porteria, han fallat fins a sis penals-córner, i s'han estavellat davant la bona actuació del porter terrassenc. L'equip de Jorge Dabanch ja prepara el retorn a la competició regular sobre herba i té aparaulats cinc partits amistosos.

La mala punteria de cara a porteria ha estat determinant en la derrota del Junior. Els de Dabanch han competit bé a nivell de joc davant l'Atlètic Terrassa però els blau-i-negres, orfes de gol, han vist com els terrassencs aconseguien la tercera plaça del campionat amb una contundent victòria per 4 a 1.

Els santcugatencs no han estat capaços de materialitzar sis penals-córner i un penal, que ha aturat el porter de l'Atlètic, el millor del partit segons Jorge Dabanch. El tècnic, a més, assegura que ja han passat pàgina i que tenen els ulls posats en el retorn a l'hoquei herba.

Jorge Dabanch

Estem prou rodats, ja hem fet algun entrenament. Hem planificat la pretemporada per reprendre bé la competició i aprofitar la bona plaça de la taula

Els santcugatencs es veuran les cares amb el mateix Atlètic Terrassa el 19 de febrer en terres terrassenques.