El PHC Sant Cugat afronta a Madrid una doble jornada clau per a les opcions de salvació


  • Comparteix:

Anna Carranza, l'últim fitxatge del Patí Hoquei

Anna Carranza, l'últim fitxatge del Patí Hoquei

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení viu aquest cap de setmana una doble jornada de transcendència per les possibilitats de salvació a l'Ok Lliga. Les santcugatenques s'enfrontaran al Club Patín Las Rozas dissabte a les vuit del vespre i al Club Patín Rivas Las Lagunas diumenge a dos quarts de dues de la tarda. Tot i que la competició arriba tot just a l'equador, la salvació és ja a sis punts i sumar és essencial per a les vermell-i-negres per afrontar la recta final amb possibilitats.

Amb tots els equips ja amb la nòmina de partits posada al dia, el PHC Sant Cugat tanca la classificació de l'Ok Lliga a l'última jornada de la primera volta i és ja a sis punts del quart per la cua, un Club Patí Vilanova que amb 12 punts marca les posicions de permanència. Més enllà d'aquesta situació, l'alarma s'ha encès al pav 2 per la preocupant manca de resolució de cara a porteria: l'equip només ha estat capaç de sumar un gol en les últimes set cites, que s'han saldat amb set derrotes.

El partit de dissabte, corresponent a la jornada 13, enfrontarà el Patí Hoquei al sisè, un Las Rozas que té un partit més que la resta de rivals i que suma 18 punts. Les madrilenyes, a més, han disputat el gruix dels seus partits com a visitant durant la primera volta, així que a la segona pot millorar els seus registres si aprofita el factor local. Diumenge serà el torn del CP Rivas, en el seu cas un rival directe per a les santcugatenques tenint en compte que són avantpenúltimes, a només dos punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.