El femení del PHC Sant Cugat visita la pista del quart classificat d'OK Lliga, CP Manlleu


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada

Imatge d'aquesta temporada

El femení del PHC Sant Cugat visita aquest diumenge a les sis de la tarda la pista del CP Manlleu a la catorzena jornada d'OK Lliga. Les santcugatenques, que són cuers, visiten una de les pistes més complicades de la categoria i un rival que està en forma i és quart a la classificació.

Les noies de Jaume Oms encara mantenen les esperances de salvar la categoria, però cada jornada que passa és més complicat. Malgrat tornar amb un punt a la complicada pista del CP Las Rozas (1-1) de la doble jornada de la passada setmana a Madrid, la derrota contra un rival directe com el Rivas Las Lagunas (6-4), va fer mal a les santcugatenques, que després de moltes jornades amb problemes en atac, almenys van recuperar l'olfacte golejador.

Ara tenen davant un CP Manlleu que suma dues derrotes consecutives, però està a la part alta de la taula amb 25 punts. El tècnic del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Jaume Oms, destaca el potencial de l'equip d'Osona.

el partit d'anada les osonenques van aconseguir la victòria a Sant Cugat (2-4).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.