El PHC Sant Cugat entra tard al partit i cau per la mínima davant el Cerdanyola

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení perd a casa davant el Cerdanyola (1-2) en partit avançat de la quinzena jornada de l'Ok Lliga. Les santcugatenques han pagat una primera meitat en què han ofert poca intensitat i en què les visitants s'han imposat per 0 a 2, i a la segona han reaccionat però no han pogut completar la remuntada tot i el gol d'Anna Carranza. L'equip de Jaume Oms segueix tancant la classificació.

Els primers minuts de partit ja han pronosticat que al Patí Hoquei li costaria entrar en el joc en la cita d'aquest divendres. El Cerdanyola, amb una marxa més i amb un joc més precís i sòlid, ha anat guanyat terreny a les vermell-i-negres, i s'ha avançat mitjançant un gol de Laia Pera ben aviat, després d'una jugada farcida de rebots. Vanessa García podria haver situat el 0 a 2, però ha fallat un llançament de penal.

Els minuts passaven i Jaume Oms es mostrava cada vegada més descontent, de manera que ha demanat un temps mort per intentar fer reaccionar les seves jugadores. El mínim avantatge de les visitants responia al bon paper de Cris Eliè sota pals, però als minuts finals de la primera part l'àbritre ha mostrat targeta blava a Maria Monlleó, i Peris, aquesta vegada sí, ha transformat la falta directa per situar el 0 a 2 amb el qual s'arribava al descans.

A la represa, les d'Oms han pres consciència de la importància de la cita i han fet un pas endavant, amb un joc que ha començat a fer patir les de Cerdanyola. Les ocasions han començat a arribar per al bàndol local i quan faltaven vuit minuts per a la conclusió ha estat la portera visitant, Mariona Suros, qui ha estat amonestada i exclosa. Anna Carranza ha fet gol amb la falta directa i amb una jugadora més el Patí Hoquei ha fet més intens el setge, tot i acabar claudicant finalment.

El tècnic del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Jaume Oms, considera que han llençat els primers 20 minuts de partit.

Jaume Oms

Crec que el primer temps l'hem regalat, tot i que en el segon temps hem competit. Però no podem regalar 20 minuts.

Les santcugatenques descansen la setmana que ve i d'aquí a dues visiten el Mataró.