El Patí Hoquei Club Sant Cugat perd la final de la Copa de la Princesa davant el Palafrugell

El Patí Hoquei Club Sant Cugat cau (4-5) a la final de la Copa de la Princesa davant el CH Palafrugell, que es proclama campió de la competició per primera vegada a la seva història. Els santcugatencs no han pogut fer bona la condició de locals i s'han vist superats pels empordanesos en un partit molt igualat decidit per una major efectivitat dels visitants a la segona meitat.

La primera meitat ha tingut alternatives per als dos conjunts i el Palafrugell ha estat el primer a marcar amb un gol de Guillem Ribot al minut 10. Els locals han reaccionat ràpidament i han equilibrat el matx amb un gol de Pau Gilabert. Xavi Serrallonga ha fet el segon i ha posat en avantatge els santcugatencs. Ràpidament, el Palafrugell ha empatat a dos gràcies a Rubén Ruiz.

A les acaballes del primer temps, Joan Farnés ha marcat el tercer i s'ha arribat al descans amb el 3 a 2 per als santcugatencs. El segon temps s'ha igualat fins que els visitants han rebut dues blaves i s'han quedat amb dos jugadors menys. Aquest fet no ha estat aprofitat pels locals, que han errat algunes ocasions clares de gol. El Palafrugell ha recuperat la igualtat numèrica i ha aprofitat per empatar. A tres minuts per al final, el Palafrugell ha situat el 3-4 amb un gol de Xavier Aldrich, i ha completat la remuntada amb una falta directa transformada per Gerard Pujol quan només faltava un minut i mig per al xiulet final. Joan Farnés ha fet el 4-5 definitiu a falta de 19 segons, temps materialment insuficient per a res més.

El tècnic del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Joan Carles Vadillo, mostra la seva decepció per haver perdut la final.

Joan Carles Vadillo

Sóc de l'opinió que les finals es juguen per guanyar-les, i malgrat haver fet un bon partit, han guanyat ells. Segurament amb el pas del temps ho podrem valorar d'una altra manera.

La setmana que ve, torna la competició de Primera Divisió i els santcugatencs reben el GEIEG, penúltim classificat.