El PHC Sant Cugat torna a la zona de confort del pav 2 per entrar de nou a les places d'ascens


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

El Patí Hoquei Club Sant Cugat tornarà a disposar del factor local per intentar formar part de nou de les places d'ascens a l'OK Lliga. Els santcugatencs reben aquest dissabte a dos quarts de nou del vespre el SHUM Maçanet, avantpenúltim classificat, i ho fa en una jornada en què es veuen les cares el segon i el tercer, l'Arenys de Munt i l'Asturhockey. Tot i això, l'avís per als de Joan Carles Vadillo es troba en el partit d'anada, en què els maçatenencs els van endosar la derrota més contundent del curs.

Jornades com la d'aquest cap de setmana tenen tots els condicionants perquè el Patí Hoquei compleixi amb la premisa del seu tècnic si vol que el curs sigui un èxit: apropar-se al tram definitiu de la temporada amb opcions sòlides de pujar. El rival, tot i la demostració duta a terme en el matx de la primera volta, és tercer per la cua i els santcugatencs són quarts, a dos punts dels llocs d'ascens i amb sis victòries en vuit enfrontaments com a local.

Si els de Vadillo fan els deures i superen el SHUM hauran d'estar atents al partit que es juga a la mateixa hora a Astúries, entre l'Asturhockey i l'Arenys de Munt. Els asturians tenen només dos punts més que els vermell-i-negres, i els d'Arenys de Munt són segons amb quatre més, de manera que una derrota local pot tornar a situar el Patí Hoquei en places d'ascens, i un ensopegada visitant pot comprimir encara més la zona capdavantera.

Tot plegat, després d'una setmana convulsa a l'entitat per la dimissió del director esportiu i extècnic del primer equip masculí, Francesc Sucarrats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.