El CD Terrassa és l'últim escull del femení del Junior abans de la Copa de la Reina


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

El femení del Junior visita el CD Terrassa a la tretzena jornada de Divisió d'Honor i en la jornada prèvia a la disputa de la Copa de la Reina. Les santcugatenques, que són segones amb 30 punts, visiten un conjunt egarenc que és sisè amb 13 i que en el partit d'anada va caure golejat a Sant Cugat (5-1).

Les de Joan Vidal sumen cinc jornades consecutives amb victòria, en les quals han marcat 26 gols i només n'han rebut dos. Una trajectòria que les ha dut a ser un dels favorits aquesta temporada a la lliga i arribar a la Copa de la Reina amb totes les opcions de victòria, més encara pel fet de jugar com a local.

Davant tenen un CD Terrassa que aquesta temporada ha competit ja tres vegades contra les santcugatenques, una de les quals va provocar el cop més dur aquest curs per a les de Vidal. L'única victòria egarenca ha estat en a la final del Campionat de Catalunya d'hoquei herba en el mes de setembre. Ara bé, en lliga i en la final d'hoquei sala, el triomf ha estat blau-i-negre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.