L'efectivitat de la Reial Societat de Tenis en el tercer quart esborra les opcions de triomf del Junior

El masculí del Junior d'hoquei herba cau davant la Reial Societat de Tenis (2-3) a la tretzena jornada de la Divisó d'Honor i baixa a la cinquena posició en l'última jornada abans de la Copa del Rei. Els blau-i-negres han estat superiors en els dos primers quarts però han fet aigües en un tercer on els visitants han vist porteria amb molta facilitat. En l'últim període, els homes de Dabanch s'han refet però s'han quedat a les portes de l'empat per la solidesa defensiva del conjunt càntabre.

Els dos primers quarts han estat sota el domini del Junior. Els blau-i-negres han anat de menys a més, però a mesura que han avançat els minuts han reduït la resistència visitant per jugar a plaer. Per contraposició, els de Cantàbria han reculat línies per intentar aturar el bon joc dels santcugatencs, que, autoritaris amb la pilota i sòlids en defensa, han acorralat els visitants al seu camp. De totes maneres, no han obtingut premi i ha marxat al descans amb l'empat a zero.

Si bé semblava en els dos primers quarts que el vaixell santcugatenc tard o d'hora arribaria a bon port, un tercer quart nefast l'ha condemnat a la deriva. No s'havia disputat ni un minut quan els visitants han fet el primer gol del partit, de la mà de José Maria Fuentes. El malson del tercer temps, però, només acabava de començar. Dues dianes més, una de Diego Arana i l'altra de penal-córner transformat per Gonzalo Quijano, han deixat el Junior tocat i quasi bé enfonsat.

Els homes de Dabanch s'han desempallegat dels llençols en l'últim quart per intentar capgirar el marcador i salvar els mobles. L'empenta blau-i-negra ha començat al minut 10, quan Àlex Gil ha transformat un penal-córner per marcar el primer del Junior, i ha seguit en els següents minuts en diverses ocasions però el porter Álvaro Floranes ha estat molt encertat. Oriol Salvador ha estat l'encarregat de fer el segon quan només faltava un minut de joc i finalment els locals no han pogut certificar l'empat.

L'entrenador del Junior, Jorge Dabanch, comenta que l'equip ha caigut amb el primer gol i després no ha estat a temps de remuntar.

Jorge Dabanch

Hem jugat bé fins el seu gol. Han estat molt efectius de cara a porteria i a nosaltres ens ha costat molt fer el primer. Després ho hem intentat amb dos penals

La setmana que ve s'atura la competició regular i el Junior exercirà d'amfitrió a la Copa del Rei.