Pol Galbas disputarà amb el Caldes la final a quatre de la Copa CERS d'hoquei patins


  • Comparteix:

Pol Galbas en una acció de partit amb el Caldes / Font: CH Caldes

Pol Galbas en una acció de partit amb el Caldes / Font: CH Caldes

El jugador santcugatenc d'hoquei patins del Caldes, Pol Galbas, disputarà la final a 4 de la Copa CERS després d'eliminar el Trisino italià. El club calderí aconsegueix en la seva primera participació europea arribar a la fase final i tindrà com a rival el Viareggio italià a les semifinals. La competició es disputarà el 29 i 30 d'abril en un lloc per determinar.

Pol Galbas afronta la primera temporada al Caldes i ja ha aconseguit fer història en aconseguir la classificació per a la Copa CERS. El santcugatenc no ha pogut disputar l'últim partit davant el Trisino amb triomf (2-5) per una fractura al peu. Galbas es mostra ambiciós i vol guanyar la competició.

Pol Galbas

No anem de vacances a la final a quatre. Volem intentar guanyar la Copa CERS.


El Caldes jugarà davant el Viareggio, conjunt que ha eliminat el Vendrell i l'Igualada. Els calderins han guanyat els sis partits disputats en les tres eliminatòries abans de disputar la final a quatre. La segona semifinal enfrontarà el Barcelos portugés davant el Sarzana italià. El Caldes ocupa l'onzena posició a l'OK Lliga amb 20 punts, a dos del descens. Pol Galbas compleix la quarta temporada de sènior després d'haver militat durant dues campanyes a Calafell i una a Igualada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.