Reial Societat i Club de Campo disputen aquest dissabte la segona semifinal de la Copa de la Reina

La Reial Societat celebra una classificació agònica per a semifinals / Font: Realsociedad.com

La segona semifinal de la Copa de la Reina d'hoquei herba enfrontarà la Reial Societat i el Club de Campo, en l'únic duel d'aquesta fase sense presència catalana. Basques i madrilenyes buscaran un lloc per a la final aquest dissabte a partir de les quatre de la tarda. La Reial Societat ha superat a quarts de final el CD Terrassa en un partit que s'ha decidit a la tanda de 'shoot-outs' després d'acabar amb empat a un gol. De la seva banda, el Club de Campo s'ha desfet de la Complutense (2-1) en un derbi madrileny molt igualat.

Els dos partits de quarts de final d'aquesta part del quadre han estat molt ajustats i s'han decidit per petits detalls. En el primer matx de la tarda, El CD Terrassa ha començat amb bones sensacions i ha arribat al descans amb avantatge gràcies al gol de Clara Escorihuela. Tot i això, la Reial Societat no ha llençat la tovallola en cap moment i ha aconseguit la igualada amb una diana de Virginia González a cinc minuts per al final. Les basques s'han imposat per 3-5 en els 'shoot-outs' i han deixat les terrassenques amb la mel als llavis.

El segon partit de la tarda ha començat amb domini del Club de Campo, que s'ha avançat al primer quart amb un gol de Belén Iglesias. Tot i això, al segon quart, Lola Riera ha fet l'empat a un per a la Complutense en un 'stroke', resultat amb què s'ha arribat al descans. Ja al tercer quart, Belén Iglesias ha fet el segon del Club de Campo i del seu compte particular i les madrilenyes han sabut mantenir l'avantatge fins al final per segellar la classificació per a semifinals.