El Junior demostra un gran nivell en l'estrena a la Copa del Rei i jugarà la semifinal contra el Polo

El masculí del Junior d'hoquei herba es veurà les cares amb el Polo a les semifinals de la Copa del Rei, aquest dissabte a les dotze del migdia a les instal·lacions de l'entitat santcugatenca, després de superar (3-0) a la Complutense als quarts de finals. El conjunt blau-i-negre ha signat un partit molt complet a la primera fase de la competició i ha vençut amb solvència a l'equip madrileny amb dues dianes de Nil Marí i una d'Àlex Gil.

Un bon inici del Junior ha permès que els de Jorge Dabanch s'avancessin en el primer quart de la mà de Nil Marí, que ha vist porteria en un penal-córner. Els santcugatencs han confirmat la bona dinàmica al segon quart davant d'una Complutense incapaç d'aturar els atacs del conjunt amfitrió. De nou Nil Marí en un penal-córner ha estat l'encarregat de fer el segon per a un Junior que ha jugat a plaer durant el tram previ al descans.

La tònica del partit s'ha mantingut a la represa i els homes de Jorge Dabanch han seguit un esglaó per sobre del rival en el tercer quart. La Complutense feia aigües per tot arreu però ha sabut patir i ha arribat viva a l'últim període de partit. Tanmateix, l'empenta del Junior ha atropellat els madrilenys a la recta final del matx amb un gol d'Àlex Gil, que certificava la victòria dels blau-i-negres i l'accés a les semifinals.

D'aquesta manera, el Junior buscarà un bitllet per a la final de la Copa del Rei amb el Polo, vigent campió de la competició, que ha fet bons els pronòstics i s'ha desfet amb comoditat del Barça per set gols a zero. Els golejadors del Polo han estat David Alegre i Alex Casasayas, per partida doble, Pedro Ibarra, Manu Bordas i Lucas Vila.