El Junior masculí cau a semifinals davant el Polo tot i fer un gran partit i tenir opcions fins al final

El Junior no ha pogut passar de les semifinals de la Copa del Rei d'hoquei herba i ha caigut (3-5) a mans del vigent campió, el Polo, que disputarà la final davant l'Atlètic Terrassa aquest diumenge a les onze del matí. Els santcugatencs han donat una gran imatge i han oposat resistència amb gols d'Àlex Gil per partida doble i Nil Marí, però finalment han acabat cedint en un bon últim quart dels barcelonins. L'equip de Jorge Dabanch jugarà el partit pel tercer i quart lloc contra l'Egara aquest diumenge a les nou del matí a l'estadi Lluís Serrahima.

El Polo ha arrencat el matx un punt més precís i ha obert ràpidament la llauna per mitjà d'Alex Casasayas. Els locals tenien dificultats per treure la bola jugada des del darrere i han generat poc perill ofensiu però han aconseguit l'empat tot just començar el segon quart en un gran contraatac culminat per Àlex Gil. Els barcelonins no han materialitzat les seves ocasions i el Junior ha capgirat el marcador amb una nova diana d'Àlex Gil. Tot i això, just abans del descans, el Polo ha retornat la igualada a l'electrònic amb un penal-córner definit per Lucas Vila.

Durant el tercer quart s'ha mantingut la mateixa tònica, amb alternatives per als dos conjunts, però han estat els de Barcelona els que s'han avançat amb un gol de David Alegre pràcticament sobre la botzina final. Malgrat aquest cop psicològic, el Junior no s'ha rendit i ha retornat l'esperança a l'afició local amb una diana de Nil Marí que situava el 3-3 només començar el quart i definitiu període.

En el quart d'hora que restava per al final, el Polo ha fet valer la seva major experiència i superioritat física i ha enfonsat les opcions dels santcugatencs amb un altre gol d'Alex Casasayas i el 3-5 que sentenciava la semifinal, obra novament de David Alegre. La final del quadre masculí, doncs, la disputaran el Polo i l'Atlètic Terrassa, que s'ha desfet de l'Egara (3-2) en el derbi terrassenc.