El Junior perd la final de la Copa de la Reina davant el Club de Campo per segon any consecutiu

El femení del Junior d'hoquei herba cau a la final de la Copa de la Reina (1-2) davant el Club de Campo, que revalida títol i torna a deixar les santcugatenques amb la mel als llavis per segon any consecutiu. Les locals s'han avançat al segon quart amb un gol d'Anna Gil, però les madrilenyes han empatat ràpidament des del penal córner per mitjà d'Amparo Gil. El Club de Campo ha aconseguit el gol de la victòria a pocs minuts per al final del partit, novament després d'un penal-córner culminat per Belén Iglesias. El Junior es torna a quedar a les portes del títol amb la decepció del públic assistent que omplia les instal·lacions santcugatenques.

De nou, les santcugatenques no han tingut el seu dia, tot i que s'han enfrontat al millor equip de la lliga. Malgrat el domini de les madrilenyes, s'han avançat les blau-i-negres amb un gol d'Anna Gil, que ha estat molt encertada per enviar dins de la porteria una bola centrada per banda dreta. Ha estat un gol que no ha canviat el guió del partit, dominat pel Club de Campo i amb diverses arribades a la porteria santcugatenca. Abans d'arribar al descans, Amparo Gil ha aprofitat un dels nombrosos penals córner per fer l'empat.

A la represa, no han canviat les coses: el Junior ha intentat treure's de sobre la pressió del Club de Campo i les madrilenyes han arribat en diverses ocasions a la porteria defensada per una Meritxell Grau que ha completat un torneig excepcional. Al final, la insistència de les visitants ha tingut el seu fruit i ha arribat el segon gol del Club de Campo a falta de cinc minuts per al final mitjançat Belén Iglesias, que ha aprofitat el rebuig d'un penal córner per marcar un gol que donava el títol a les noies entrenades Marcos Alonso, que revaliden així el títol de la Copa de la Reina d'hoquei herba.

El tècnic del Junior, Joan Vidal, creu que el seu equip no ha estat encertat en l'aspecte mental, però que cal mirar la part positiva i que s'han plantat a la final i té molt mèrit.