El Polo manté la seva hegemonia i es proclama campió de la Copa del Rei davant l'Atlètic de Terrassa

El Real Club de Polo de Barcelona es proclama campió per segona vegada consecutiva de la Copa del Rei d'hoquei herba, després de superar (4-1) l'Atlètic de Terrassa en una competició que s'ha disputat a les instal·lacions del Junior des de divendres. Els barcelonins han superat l'equip egarenc amb gols de Mati Rey, Llorenç Piera, Manu Bordas i Àlex Casasayas, màxim golejador del torneig, i sumen el quart títol en els últims cinc anys, 29è de la seva història. El gol de l'Atlètic l'ha marcat Jan Malgosa.

El Polo torna a manar a l'hoquei herba estatal. Després de perdre el títol de lliga la temporada passada davant l'Egara, els barcelonins han aixecat el primer trofeu gran del curs, la Copa del Rei, i ho han fet amb solidesa. Tot i alguna arribada inicial terrassenca, la final ha començat a tenyir-se ràpidament de blanc i de vermell. Dos penals-córner han precedit el gol inicial dels de Barcelona, obra de Mati Rey després d'una jugada per banda.

L'Atlètic no treia rendiment del seu penal-córner, i en canvi el Polo s'ha tornat a trobar amb el gol en aquest acció, a través de qui ha acabat sent el màxim golejador de la Copa, Llorenç Piera. Amb el 2 a 0 s'ha arribat al descans i, quan semblava que els barcelonins tancarien el partit amb un stroke, Ibarra ha errat el llançament. Això ha fet guanyar presència al partit als terrassencs, que han crescut i fins i tot han generat perill des del penal-córner.

Ara bé, qui ha acabat anotant un nou gol ha estat el Polo, amb una jugada de David Alegre que ha acabat desviant cap a porteria Manu Bordas. L'empenta de l'Atlètic, però, ha tingut la seva recompensa i, abans que s'acabés el tercer quart, ha marcat mitjançant Jan Malgosa. Tot i les escomeses terrassenques per posar en problemes els de Barcelona, han encaixat el quart després de deixar buida la porteria, un gol obra, de nou, de Casasayas.

L'entrenador del Polo, Carlos Garcia Cuenca, ha enviat un missatge carregat de reivindicació per reclamar que es valori la tasca que han fet els seus jugadors les últimes cinc temporades.

Carlos Garcia Cuenca

Ho sé jo, ho saben els jugadors i ho sap el club. Potser no toca, però és una reivindicació que vull fer perquè el que fa aquest equip s'ha de valorar.

El Polo fa el primer pas per assolir el triplet, i segueix invicte aquesta temporada: encara no ha perdut en competició oficial.