Txell Grau, del Junior, guanya el premi com a millor portera de la Copa de la Reina


  • Comparteix:

Txell Grau, amb el guardó que l'acredita com la millor portera de la Copa

Txell Grau, amb el guardó que l'acredita com la millor portera de la Copa

Txell Grau, portera del Junior d'hoquei herba, ha estat nomenada millor portera de la Copa de la Reina disputada aquest cap de setmana a Sant Cugat. Grau va deixar la porteria a zero tant als quarts de final com a les semifinals i a la final d'aquest diumenge davant el Club de Campo només ha concedit dos gols davant l'allau d'oportunitats de les madrilenyes.

Txell Grau ha demostrat durant la Copa de la Reina que està en un gran moment de forma, i ha estat una de les jugadores més destacades del Junior al llarg de tota la competició. Després de superar els quarts i les semis sense encaixar cap gol, la santcugatenca ha quallat també una gran actuació a la final tot i no poder evitar la derrota davant el Club de Campo.

Més enllà d'aquest premi, l'organització ha concedit el guardó de millor jugadora a Maria López, del Club de Campo, mentre que Belén Iglesias, també del club madrileny, ha estat la màxima golejadora del torneig amb tres gols.

Pel que fa al quadre masculí, els tres reconeixements han recaigut en jugadors del campió, el Polo. David Alegre ha estat nomenat millor jugador, Mario Fernández millor porter i Alex Casasayas ha estat el màxim golejador amb cinc dianes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.