Un PHC Sant Cugat avisat pel perill del Calafell espera mantenir el lloc a les places d'ascens


  • Comparteix:

Instant de l'últim partit del Patí Hoquei com a local, davant el Sant Feliu

Instant de l'últim partit del Patí Hoquei com a local, davant el Sant Feliu

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí no es refia d'un Calafell que és desè de Primera Divisió però que s'ha desfet de Palafrugell i Asturhockey, candidats a l'ascens, en les últimes tres jornades. Els penedesencs visiten el pav 2 de la Rambla del Celler aquest dissabte, a dos quarts de nou del vespre, davant un equip vermell-i-negre que espera mantenir el seu lloc a places per pujar a l'Ok Lliga.

El conjunt de Joan Carles Vadillo encara les últimes cinc jornades en un gran moment de forma i de moral després del triomf aconseguit el cap de setmana passat a la complicada pista del Tordera. És una victòria que li va permetre recuperar una plaça entre els tres primers classificats, els conjunts destinats a l'Ok Lliga la temporada que ve, gran objectiu de la disciplina que presideix Francesc Marzà.

Aquesta setmana es desplaça fins el parquet del pav 2 de la Rambla del Celler un llop amb pell de xai, un Calafell capaç del millor i del pitjor, i que a les últimes jornades ha deixat manifest el seu perill: el cap de setmana passat va superar amb comoditat l'Asturhockey, quart, i fa tres jornades va assaltar la pista del líder, el Palafrugell, segona derrota que rebia en tota la temporada a casa.

Per tot plegat, el tècnic del Patí Hoquei, Joan Carles Vadillo, destaca la dificultat i importància de la cita.

Joan Carles Vadillo

Si preparem l'escenari més difícil, és un equip que ha guanyat Palafrugell i Asturhockey. És en el que ens fixem nosaltres.


Vadillo podrà tenir tots els jugadors de la plantilla a la seva disposició en una jornada en què els equips que persegueix, Palafrugell i Arenys de Munt, actuaran com a visitants davant dos conjunts de la part central de la classificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.