El Patí Hoquei Sant Cugat no passa de l'empat davant el Calafell i cau de la zona d'ascens a l'Ok Lliga

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí no passa de l'empat (3-3) davant el Calafell en un partit en què els santcugatencs han dut la iniciativa, però han pagat la falta d'efectivitat de cara a porteria. El conjunt de Joan Carles Vadillo cau de les places d'ascens per la victòria de l'Asturhockey, i se situa quart a només un punt dels asturians i de l'Arenys de Munt, que és segon.

En la primera jugada del matx després del servei inicial, els visitants han obert la llauna amb un gol de Marc Gumà que ha enganxat els santcugatencs per sorpresa. El Calafell gestionava els atacs amb paciència, conscient que tenia el marcador a favor, però el Patí Hoquei ha gaudit de les millors ocasions de gol. A set minuts per al descans, ha arribat l'empat local després d'una gran acció individual de Pau Gilabert que David Martínez ha enviat al fons de la xarxa.

A la segona meitat, els vermell-i-negres s'han anat fent a poc a poc amb el domini del joc i han seguit generant oportunitats, tot i que els ha faltat encert en els metres finals. Els visitants s'han tornat a trobar amb un gol gairebé del no res, en un xut llunyà afortunat que s'ha colat dins la porteria d'Alain Rivero. Els santcugatencs s'han refet de seguida amb una diana de Joan Farnés, i l'equip s'ha bolcat ofensivament a la recerca del gol de la victòria, encoratjat per un pav 2 ple de gom a gom.

L'afició ha vibrat amb el 3-2, obra de Pau Gilabert a menys de tres minuts per al final, que semblava que deixaria els tres punts a Sant Cugat. Immediatament, el Calafell ha abocat un gerro d'aigua freda a l'alegria local amb l'empat a tres d'Oriol Palau, que ha resultat definitiu tot i els intents del Patí Hoquei fins l'últim segon.

El tècnic del Patí Hoquei, Joan Carles Vadillo, ha lamentat la manca d'efectivitat del l'equip.

Joan Carles Vadillo

No tinc cap retret a l'equip. Les hem tingut i no hem marxat al marcador perquè ens ha faltat encert i ho hem pagat al final. Però la iniciativa del joc ha estat nostra tot el partit.

El proper partit dels santcugatencs serà el dimecres 19 d'abril a la pista del Barça B.