El PHC Sant Cugat júnior debuta amb victòria al Campionat de Catalunya que es disputa a Sant Cugat

El Patí Hoquei celebra el triomf amb l'afició després del partit

El júnior del Patí Hoquei Club Sant Cugat s'estrena amb triomf al Campionat de Catalunya després de superar (1-3) el Club Hoquei Caldes. Els santcugatencs han començat manant, els visitants han signat l'empat en una falta directa i de nou els locals han agafat el timó del partit per fer vibrar la seva afició i endur-se una victòria vital per les aspiracions de ser a semifinals. Els de Lluís Galbas completen aquest dissabte la lligueta amb partits davant el Lleida i el Vic.

Una de les claus del partit ha estat l'actitud defensiva dels santcugatencs, que s'ha manifestat proactiva i intensa des dels primers compassos, en què el Caldes només ha pogut generar perill des de lluny. Els vermell-i-negres, a més, s'han avançat i han arribat al descans per davant en el marcador. Al segon temps, però, qui ha colpejat primer ha estat el Caldes, que ha anotat un gol després d'una falta directa.

Ara bé, els de Galbas no s'han arronsat i, esperonats pel públic del pav 2, han augmentat una marxa i s'han tornat a situar per davant mitjançant Sergi López. Tot i el gol, el Patí Hoquei ha seguit buscant ampliar el marge i de nou López, després d'una jugada farcida de màgia de Cesc Maideu, ha definit amb qualitat per fer el tercer. El tècnic del Patí Hoquei, Lluís Galbas, ha lloat la defensa i treball dels seus homes.

Lluís Galbas

Hem treballat molt, hem jugat molt bé en defensa. Hem aprofitat de seguida després de l'empat, això ha estat la clau del partit.

L'altre partit del grup A, que ha obert el torneig, ha estat entre el Lleida i el Vic, que ha acabat amb empat a 1. Aquest dissabte serà el torn de la segona i tercera jornada de la lligueta, amb l'objectiu d'acabar entre les dues primeres posicions i classificar-se per a semifinals. Els santcugatencs juguen a un quart d'onze davant els lleidatans i a un quart de sis davant els vigatans.