El PHC Sant Cugat femení es desplaça a la pista del Palau en el primer partit després de descendir


  • Comparteix:

El Patí Hoquei visita un poderós Palau de Plegamans

El Patí Hoquei visita un poderós Palau de Plegamans

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení es veu les cares aquest dissabte a les vuit del vespre amb l'Hoquei Club Palau de Plegamans en el primer enfrontament que les santcugatenques viuen després d'haver descendit a Nacional Femenina. Les de Jaume Oms s'enfrontaran a un dels domicilis més durs de la categoria, davant un equip que és tercer i que fa dues temporades va endur-se el títol de lliga.

En la seva quarta participació a l'Ok Lliga, el Patí Hoquei no ha pogut emular la salvació de la temporada 2010/11 i ha tornat a perdre la categoria a primeres de canvi. En una temporada farcida de complicacions entre baixes de jugadores importants i manca de regularitat en els entrenaments, l'equip es troba ara immers en la reflexió i disseny del projecte per al curs que ve, en què el conjunt competirà de nou a Nacional Femenina, la primera categoria catalana.

Ara bé, abans les de Jaume Oms encara poden assaborir cinc partits a la que molts consideren la millor lliga del món, i el primer serà davant un Palau de Plegamans que té tots els números d'acabar en tercera posició. A set punts del segon, el Voltregà, i vuit per sobre del quart, el Manlleu, les palauenques han arribat aquesta temporada a semifinals de la Copa de la Reina i als quarts de final de la Copa d'Europa, un rendiment que és bona mostra del seu potencial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.