El Junior accedeix a la Final Four i disputarà les semifinals davant la Complutense

El femení del Junior d'hoquei herba disputarà les semifinals de la Final Four davant la Complutense després de superar el CD Terrassa als quarts de final. Les santcugatenques han suat (0-2) més de l'esperat però han fet bo l'avantatge del primer partit i s'han acabat emportant la sèrie al llançament de shoot-outs (3-2). El rival de les santcugatenques arriba en molt bona forma després d'atropellar el Polo amb un contundent parcial de 6 a 0 en la primera eliminatòria de la fase final. L'altre encreuament serà entre el Club de Campo i la Reial Societat.

El resultat favorable del Junior en el primer partit obligava el CD Terrassa a sortir a per totes per intentar capgirar l'eliminatòria. Les terrassenques eren conscients i han dut la iniciativa en els primers compassos de matx per davant de l'equip de Joan Vidal, més còmode sense pilota i en busca de profunditat a les contres. Les ocasions, però, no han arribat fins al segon quart quan les santcugatenques han apujat una marxa per tancar les rivals al seu camp.

El Junior ha posat setge a l'àrea terrassenca però les visitants han aguantat el xàfec amb una sòlida defensa. A mesura que han avançat els minuts, les de Terrassa han tret el cap i han fet mal amb la verticalitat. En un contracop ràpid han forçat un stroke però Arola Ybarra s'ha estavellat amb l'encert de Txell Grau. L'empenta visitant, però, no s'ha aturat i a les portes del descans han transformat un penal-córner per avançar-se en el marcador.

El tercer quart ha vingut marcat per les presses. Les santcugatenques sabien que un gol aigualia les esperances rivals i el CD Terrassa buscava la diana que empatava l'eliminatòria. El partit ha embogit amb una anada i tornada frenètica que ha alimentat la tensió a les àrees i tots dos equips han tingut ocasions per marcar. Les blau-i-negres han sabut calmar el partit i han tingut més presència ofensiva en el tram final, però de nou la defensa terrassenca ha estat capaç d'aguantar les estocades locals.

L'últim quart ha vingut marcat per un CD Terrassa que es veia viu a l'eliminatòria i que no abaixava els braços a la cerca del gol de l'empat. De nou, un penal-córner Júlia Pons ha superat la defensa blau-i-negra per certificar el bon moment del seu equip. El Junior ho ha provat sense gaire encert i la botzina ha marcat el final del partit i l'arribada dels shoot-outs. Aquests han caigut de la banda santcugatenca, liderada per l'encert de la portera Txell Grau i l'experiència de Pauline Brugts, que ha marcat el cinquè llançament per col·locar el Junior a les semifinals de la Final Four.

El tècnic del Junior, Joan Vidal, assegura que l'exigència de la competició és molt alta i valora la classificació de l'equip.

Joan Vidal

No estava escrit enlloc que no haguéssim de patir i aquesta era la manera de plantejar-ho nostra.

Les santcugatenques disputen aquest divendres a les dues de la tarda al camp de l'Atlètic Terrassa el primer partit davant la Complutense.