El Junior masculí cau a mans de l'Atlètic Terrassa i queda fora de la Final Four pel títol

El Junior masculí d'hoquei herba perd (2-1) el segon partit de quarts de final al camp de l'Atlètic Terrassa i queda eliminat del play-off per al títol de Divisió d'Honor. Els de Jorge Dabanch s'han avançat al segon quart per igualar l'eliminatòria, però han vist com l'Atlètic capgirava el resultat al tercer període, amb un segon gol no exempt de polèmica. Els terrassencs es classifiquen per a la Final Four per un global de 3-1 i es veuran les cares amb el Polo a semifinals.

Després d'un primer quart de tempteig mutu i precaucions per les dues bandes, el Junior ha aconseguit avançar-se a l'inici del segon període, amb una acció culminada per Gaby Dabanch. Els santcugatencs han sabut replegar-es bé en defensa per mantenir l'avantatge fins al descans.

A la represa, el Junior ha tingut una bona ocasió per situar el 0 a 2 en un penal córner, però just a la jugada següent ha arribat l'empat dels terrassencs, obra de Joan Tarrés. El joc s'ha obert i els dos conjunts han gaudit de bones oportunitats per prendre avantatge al marcador. En l'última acció del tercer quart, els àrbitres han assenyalat un penal molt protestat pels santcugatencs, i l'Atlètic l'ha aprofitat per situar el 2-1 de la mà d'Albert Beltran.

El gol ha suposat un cop psicològic molt dur per al Junior, que es veia obligat a marcar dos gols a l'últim quart per igualar l'eliminatòria. Els de Jorge Dabanch ho han intentat fins al final i han collat els terrassencs amb un autèntic atac-i-gol que no ha donat fruits. Dabanch creu que han fet un gran partit, però lamenta les ocasions fallades.

Jorge Dabanch

Ells han estat molt efectius. Nosaltres hem fet un dels millors partits de la temporada però hauríem d'haver materialitzat alguna de les ocasions que hem tingut. Hem competit d'igual a igual.

El Junior tanca així una temporada que el tècnic ha valorat 'amb un vuit o un nou' tot i quedar fora de la Final Four, que es disputarà el cap de setmana que ve a les instal·lacions de l'Atlètic Terrassa. Els amfitrions s'enfrontaran al Polo per un lloc a la final, mentre que l'altra semifinal la jugaran Egara i Club de Campo.