Roy (Alpicat): 'Sortirem a guanyar perquè és la nostra obligació, però crec que el Sant Cugat és favorit'


  • Comparteix:

Xavi Roy, l'entrenador de l'HC Alpicat / Font: Alpicat Ràdio

Xavi Roy, l'entrenador de l'HC Alpicat / Font: Alpicat Ràdio

L'entrenador de l'Hoquei Club Alpicat, Xavi Roy, assegura en una entrevista a Cugat.cat que afronten l'últim partit davant el Patí Hoquei Club Sant Cugat com un més i que, tot i no jugar-s'hi res, sortiran a guanyar perquè 'si no es desvirtua la competició'. Això sí, Roy reconeix que l'equip santcugatenc és favorit, tenint en compte que, segons el tècnic de l'Alpicat, els entrenaments del seu equip han abaixat un punt l'intensitat des que es van salvar de manera matemàtica.

ESCOLTA-HO

Repassa les frases destacades de l'entrevista:

'Nosaltres acabem d'ascendir, sempre juguem a guanyar. Ho estem fent les últimes setmanes, des que ens vam salvar'.

'Ens plantegem el partit com qualsevol altre. No tenim cap altra manera de jugar que amb la nostra intensitat i a la nostra pista som més forts que fora de casa'.

'Jugarem igual: sortirem a guanyar perquè és la nostra obligació. Si no fos així, es desvirtuaria la competició'.

'El Patí Hoquei té aquest plus de motivació, això sí que es nota. Quan ja t'has mantingut, està clar que no s'entrena de la mateixa manera com ho pot fer el Sant Cugat aquesta setmana'.

'Aquestes setmanes els entrenaments són més relaxats, però penso que serà un partit similar a l'Asturhockey, en què vam plantar cara'.

'Crec que el PHC Sant Cugat és el favorit. Saben el que es juguen i no han abaixat l'accelerador. Quan els objectius s'han acomplert això es nota, no als partits, però sí als entrenaments. Però el que no entrenes es paga als partits'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.