El PHC Sant Cugat viu l'últim desplaçament a l'Ok Lliga a la pista del CHP Bigues i Riells


  • Comparteix:

El Patí Hoquei afronta la penúltima jornada a lOk Lliga

El Patí Hoquei afronta la penúltima jornada a lOk Lliga

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení viu aquest dissabte a les nou del vespre a la pista del Bigues i Riells l'últim desplaçament de la temporada a l'Ok Lliga. Les santcugatenques, ja descendides, s'enfronten a un equip que aspira a acabar el curs en quarta plaça, tenint en compte que a hores d'ara és cinquè a només dos punts del CP Manlleu. Les de Jaume Oms intentaran trencar una ratxa d'11 derrotes seguides.

Fa poques setmanes que el Patí Hoquei va veure com es feia oficial el que era una projecció quasi ve inevitable, el descens a Nacional Catalana. Des de llavors, el conjunt ha mostrat certa apatia per la manca d'al·licients, ja amb el cap posat més a la temporada que ve. De fet, a hores d'ara encara s'ha d'acabar de concretar la renovació del tècnic de l'equip, Jaume Oms, malgrat que tot fa indicar que l'acord és a tocar.

En el penúltim partit que disputaran a la millor lliga del món, les vermell-i-negres es desplacen a la pista d'un Bigues i Riells que té la motivació d'acabar el curs quart, superant un dels conjunts grans d'aquest esport a àmbit continental, el CP Manlleu. De fet, les vallesanes poden ficar-se en el grup dels equips punters de l'Ok Lliga en els últims exercicis, com són el mateix Manlleu, el Gijón, el Voltregà i el Palau de Plegamans. El partit d'anada amb el Patí Hoquei va acabar amb triomf (0-2) del Bigues al pav 2.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.