El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení s'acomiada de l'Ok Lliga amb derrota davant el CP Las Rozas

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat perd a casa (1-3) amb el CP Las Rozas en l'última jornada de l'Ok Lliga. Les santcugatenques s'acomiaden amb impotència de la millor lliga del món després d'un partit en què han pagat les mateixes mancances de tota la temporada: cessions defensives i, sobretot, falta de gol. El tècnic santcugatenc, Jaume Oms, posa com a límit una reunió amb el club prevista per aquesta setmana per confirmar la seva continuïtat.

El matx al pav 2 de la Rambla del Celler ha començat amb força igualtat sobre la pista i poques ocasions clares. No ha estat fins al minut 13 que el CP Las Rozas ha aconseguit avançar-se des del punt de penal per mitjà de Giulia Galeassi. Pocs minuts després, en una jugada desafortunada, les madrilenyes han situat el 0-2 gràcies a Pamela Lapolla.

Al segon temps, la portera Cristina Eliè ha demostrat una vegada més que és la jugadora més en forma de l'equip, però no ha pogut evitar el tercer de les visitants, obra d'Ana Asensi. Anna Carranza ha aconseguit el gol de l'honor del Patí Hoquei a falta de tres minuts pel final, i amb aquesta mínima dosi d'alegria s'ha tancat el pas de les santcugatenques per l'Ok Lliga.

Oms ha fet el balanç d'una temporada més que complicada.

Jaume Oms

Negatiu el que hem patit sempre, la falta de gol. El sistema defensiu i el nivell físic també l'hem de treballar molt més i a més hem tingut baixes. Ens mereixem ser on som.

Oms té la voluntat de seguir dirigint l'equip a Nacional Catalana i espera una resposta del club aquesta setmana a les seves condicions d'horaris d'entrenament.