El cadet masculí del Junior disputarà la final del Campionat d'Espanya davant l'Atlètic Terrassa


  • Comparteix:

El cadet mascuí del Junior / Font: Junior

El cadet mascuí del Junior / Font: Junior

El Junior disputarà aquest diumenge a un quart de dues de la tarda la final del Campionat d'Espanya cadet masculí d'hoquei herba davant l'Atlètic Terrassa. Els santcugatencs hi han accedit després d'acabar líders del seu grup a la fase prèvia i superar a les semifinals el Club Deportiu Terrassa (2-0). Els egarencs s'han classificat per a la final amb un triomf davant l'Egara (1-3).

Els nois de Marcel Malgosa cercaran la revenja de les semifinals del Campionat de Catalunya, en què l'Atlètic va superar el Junior als shoot-outs. El Junior, de fet, ja saben el camí que cal traçar per obtenir el triomf, i és que a la fase de grups ja van superar els terrassencs (4-3). Abans, havia empatat amb la Complutense, i en l'última jornada han guanyat el Pozuelo, acabant en primera posició al grup A.

Les semifinals els ha enfrontat al segon del grup B, un CD Terrassa que ha acabat sucumbint als santcugatencs. Aquest diumenge, doncs, el cadet de Marcel Malgosa es pot convertir en el millor conjunt de l'Estat espanyol de la seva edat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.