El Junior estrena curs i Campionat de Catalunya amb un contundent triomf davant el Castelldefels


  • Comparteix:

Mariona Serrahima, a la dreta, i les seves companyes ja han iniciat el curs / Font: Rfeh.com

Mariona Serrahima, a la dreta, i les seves companyes ja han iniciat el curs / Font: Rfeh.com

El Junior femení d'hoquei herba ha estrenat aquest dimarts la temporada amb una victòria contundent (0-9) davant el Castelldefels a la primera jornada del Campionat de Catalunya. Les santcugatenques han quedat enquadrades al grup B del torneig, juntament l'equip del Baix Llobregat, l'Egara B i el Polo. Aquesta cita va suposar el retorn oficial de Cristina Guinea com a jugadora blau-i-negra i el debut d'Aldana Tortorelli, la nova jugadora argentina de l'equip que arriba per substiuir la important baixa de Pauline Brugts.

Després de començar la pretemporada el 21 d'agost i de jugar quatre partits amistosos, amb victòries davant Castelldefels, Polo i Egara i amb derrota en un nou enfrontament davant el Polo, la plantilla té ara ja l'equip al complet després que durant la primera part de la preparació no s'hagi pogut comptar amb les jugadores seleccionades per jugar l'Eurocopa: Carlota Petchamé i Cristina Guinea.

En el primer partit oficial, totes dues van marcar, juntament amb Mariona Serrahima, Andrea Alonso, Cris Arce, Paz Codina i Anna Gil. El Castelldefels, conjunt de la Primera Divisió femenina, va pagar car el fet d'enfrontar-se a un dels millors equips de la Divisió d'Honor i va caure per un contundent 0 a 9. L'equip s'enfrontarà al Polo diumenge a la segona jornada, i segons Guinea, caldrà augmentar una marxa per poder competir.

En aquest sentit, creu la santcugatenca que l'equip s'ha adaptat a estones al ritme del Castelldefels i, tot i mostrar-se satisfeta amb la capacitat golejadora de l'equip, opina que s'ha de millorar la velocitat del joc.

Cristina Guinea

Hem de augmentar a un ritme més. Hi ha hagut moments que movíem bé la pilota però hem pecat d'individualitats.


El partit davant el Polo serà al Lluís Serrahima diumenge a les dotze del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.