El Junior vol acollir l'Europeu absolut d'hoquei sala masculí i femení al 2019


  • Comparteix:

El Junior vol acollir l'Europeu d'hoquei sala al 2019

El Junior vol acollir l'Europeu d'hoquei sala al 2019

El Junior ha demanat acollir l'Europeu absolut d'hoquei sala, tant masculí com femení, a la Federació Internacional. El club santcugatenc haurà de guanyar el Campionat d'Espanya de 2018 per poder optar a organitzar aquesta competició europea. El vicepresident del Junior, David Serrahima, creu que aquesta candidatura referma l'aposta del club per organitzar campionats d'alt nivell.

Sant Cugat vol tornar a acollir l'Europeu d'hoquei sala després de fer-ho al 2006. El Junior ja ha fet la petició formal a la Federació Internacional d'Hoquei. Ara caldrà esperar i sobretot esperar a l'any vinent perquè el Junior masculí i femení guanyin l'Estatal, primera condició per ser seu de l'Europeu. El vicepresident del Junior, David Serrahima, desitja guanyar l'Estatal d'hoquei sala per tenir més possibilitats d'acollir la cita europea.

David Serrahima

Volem apostar per l'Europeu d'hoquei sala, però abans els resultats ens han d'acompanyar.


Serrahima creu que el Pav 3 seria un bon escenari per acollir la competició perquè és cèntric i amb molt d'espai per al públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.