El Patí Hoquei Club Sant Cugat es veu superat per un Mataró molt efectiu

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí cau contra el CH Mataró (1-5) a la segona jornada de Primera Divisió. Després d'un primer temps igualat, a la segona meitat el Mataró s'ha mostrat molt efectiu de cara a porteria davant un conjunt santcugatenc que ha rebut un dur correctiu i suma així la segona derrota consecutiva de la temporada.

Un Mataró molt seriós s'ha endut els tres punts del pav 2 de la Rambla del Celler amb una barreja de joc directe i combinatiu. S'han avançat ràpidament els visitants amb un gol de Montero al minut tres. Al primer temps no hi ha hagut gaire ocasions, una per banda, i s'ha arribat al descans amb avantatge mínim per als de Mataró.

A la represa ha arribat el festival golejador visitant amb gols de Molist, Bartrès, Florenza i Pablo Fernández, que han fet inútil el gol de Pau Gilabert quan el marcador era encara de 0 a 2 per als mataronins. Al final, triomf visitant i el Patí Hoquei que tot i millorar la imatge de la derrota de la passada jornada a Calafell, veu com el partit se li torna a escapar. El tècnic del Patí Hoquei, Joan Carles Vadillo, creu que el resultat ha estat massa cruel.

Joan Carles Vadillo

No ens han dominat el partit, però sí el marcador. La nostra resposta davant el primer ha estat bona, però no hem marcat i ens ha condicionat i el segon gol ens ha fet anar a remolc.

La setmana que ve els santcugatencs visiten el CP Taradell, que suma un empat i una derrota.