El Junior s'entesta a fer-se gran i remunta el partit davant un Polo fins aleshores invicte


  • Comparteix:

El masculí del Junior d'hoquei herba aconsegueix un triomf de mèrit (4-2) davant el Polo a la cinquena jornada de la Divisió d'Honor. Els blau-i-negres han anat de menys a més i han remuntat un 0 a 2 en contra per imposar-se davant un Polo que encara no coneixia la derrota. L'equip de Roger Pallarols és el tercer classificat empatat amb el Polo a només un punt del líder, el Club de Campo.

L'autoritat amb la pilota i la solidesa defensiva han permès el Polo alçar-se com a clar dominador del primer quart. Els barcelonins han anul·lat el Junior i s'han avançat al minut 8 a través d'un stroke. Els blau-i-negres han tingut moltes dificultats per entrar en partit per culpa d'una amoïnant falta d'intensitat i no han pogut evitar la segona diana rival.

Si bé el primer quart no augurava res positiu per als interessos del Junior, els homes de Pallarols s'han refet en una de les primeres arribades amb perill i han retallat distàncies de la mà de Nil Escudé. El gol ha despertat els locals i un minut més tard Nil Marí culminava un contraatac amb l'empat a dos.

El Polo l'ha tingut abans del descans en un penal-córner però la defensa santcugatenca ha mantingut les taules a l'electrònic. Gaby Dabanch ha certificat la millora del Junior a la represa amb el tercer i els blau-i-negres han tingut les ocasions més clares des del penal-córner. La defensa barcelonina, però, ha aturat l'ofensiva local fins a l'inici de l'últim quart.

De nou Gaby Dabanch ha robat una pilota al central del Polo en fase de creació per enviar-la al fons de la xarxa. Amb el quart gol el Junior ha reculat metres i el Polo ho ha aprofitat per fer-se amo i senyor de les ocasions. Fins a tres penals-córner han tingut els visitants per retallar diferències però la defensa santcugatenca ha certificat un triomf de mèrit pels de Pallarols.

El tècnic del Junior, Roger Pallarols, destaca la capacitat de reacció del seu equip per remuntar un 0 a 2 en contra.

Roger Pallarols

Hem de ser un equip intens en els entrenaments i aquesta setmana no ho hem estat. Hem fet un inici lamentable però hem sabut reaccionar davant d'un molt bon equip


La setmana que ve el Junior visita el camp de l'Egara, el cinquè classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.