El Junior no té pietat del cuer i s'exhibeix amb un festival de gols abans de visitar el líder

El masculí del Junior d'hoquei herba ha fet bons els pronòstics i s'ha desfet amb contundència (11-0) del cuer, la RS Tenis. Els homes de Roger Pallarols han protagonitzat un monòleg ofensiu davant un rival molt inferior i no han tingut pietat de cara a porteria, amb gols de fins a vuit jugadors diferents. La golejada permet als santcugatencs avançar fins a la segona posició de la classificació de la Divisió d'Honor i la setmana que ve el Junior posarà a prova el seu gran estat de forma al camp del líder, el Club de Campo.

Des de l'inici, els santcugatencs han dominat el joc i les ocasions, però ha costat obrir la llauna i fins i tot Sergi Enrique ha fallat un stroke. Just abans del final del primer quart, però, Marc Perellón ha aconseguit el primer en un penal córner, i només arrencar el segon període ha caigut el segon, obra de Javi García. A partir d'aquí el partit ha fet baixada i el monòleg local ha sigut absolut, amb un conjunt càntabre que només s'acostava en comptades ocasions sense perill a la porteria de Cesc Mata.

El 3-0 ha arribat abans del descans per mitjà de Gabi Dabanch, i a la represa ha continuat la pluja de gols. Oriol Salvador, Àlex Gil, Guillem Saborit i Nacho Prat s'han apuntat a la festa per situar el 7-0 abans de l'últim quart. Finalment, per tancar la golejada, Sergi Enrique també ha anotat i García, Gil i Saborit han completat els seus doblets particulars.

El tècnic del Junior, Roger Pallarols, ha elogiat el creixement de l'equip i ha posat en valor la concentració defensiva.

Roger Pallarols

És de carrer el millor partit del que portem de temporada. Defensivament hem estat perfectes i hem tingut molta efectivitat o sigui que partit rodó.

La setmana que ve, els santcugatencs lluitaran per arrabassar-li el liderat a un Club de Campo fins ara invicte.