El PHC Sant Cugat vol aprofitar la visita a un recent ascendit, el Jolaseta, per seguir escalant posicions


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat espera seguir celebrant alegries

El Patí Hoquei Club Sant Cugat espera seguir celebrant alegries

El Patí Hoquei Club Sant Cugat espera seguir escalant posicions a la classificació de Primera Estatal aquest cap de setmana en la visita a un dels recent ascendits a la categoria de plata de l'hoquei patins estatal, el Jolaseta. Els de Joan Carles Vadillo han oblidat el mal inici de curs i, amb dues victòries consecutives, són ja setens a dos punts dels llocs d'ascens a l'Ok Lliga. Els bascos arriben amb bones sensacions després de sumar dos empats als dos últims enfrontaments.

El PHC Sant Cugat, cridat de nou a optar a un ascens que s'ha quedat a les portes els dos últims anys, espera rubricar la millora mostrada les últimes setmanes i recuperar la seva posició lògica, en la lluita per ser entre els tres primers classificats. Per fer-ho i allargar la ratxa de triomfs davant Taradell i Vilanova, els vermell-i-negres no es volen refiar al domicili d'un recent ascendit, el Jolaseta basc, que es troba en ple procés d'adaptació a la categoria i que, de moment, l'està assolint amb bons registres.

Als dos primers enfrontaments el Jolaseta va caure davant Vilanova (4-0) i SHUM Maçanet (4-5), però a la tercera i la quarta jornada ha tret rèdit de la visita a la seva pista de l'Alcobendas (1-1) i del desplaçament a Tordera (4-4), dos primers punts que l'han fet abandonar la cua de la classificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.