Un Patí Hoquei sòlid en defensa suma el quart triomf consecutiu davant l'Alcobendas

El Patí Hoquei Club Sant Cugat guanya (4-2) l'Alcobendas a la jornada 6 de Primera Divisió i suma el quart triomf consecutiu que l'enfila fins a posicions d'ascens per primera vegada aquesta temporada. Els santcugatencs han edificat el triomf en una sòlida defensa i una brillant actuació del porter David Toda. Joan Farnés per partida doble, Xavi Serrallonga i Pau Gilabert han estat els golejadors santcugatencs.

El Patí Hoquei s'ha avançat ràpidament al primer minut de joc amb una diana de Joan Farnés. Aquest gol ha desconcertat l'Alcobendas, que amb un joc directe i ràpid ha tingut bones ocasions de gol però sense sort final, amb una destacada actuació del porter David Toda. Els madrilenys han empatat a nou minuts pel descans, al qual s'ha arribat amb 1-1 al marcador.

A la represa, els vermell-i-negres han dominat el joc i Xavier Serrallonga primer i Pau Gilabert després en una falta directa han situat un còmode 3 a 1 a falta de nou minuts per acabar el matx. El partit s'ha tenyit d'emoció quan els visitants han establert el 3-2 a falta de 32 segons per al final. La tranquil·litat ha arribat amb el gol de Joan Farnés a porteria buida.

Els santcugatencs visiten la setmana que ve la pista del Tordera, rival de la zona mitja.