El PHC Sant Cugat reacciona a temps i suma un punt a casa davant un bon Shum Maçanet

Hoquei

Publicat el 2/des/17 per Pedro Miserachs

El Patí Hoquei Club Sant Cugat empata (2-2) davant el Shum Maçanet a la vuitena jornada de Primera Estatal. Els santcugatencs, que han hagut d'aixecar un 0 a 2 en contra a falta de 15 minuts, han estat superiors en diverses fases del partit davant un rival amb molt d'ofici.

Els vermell-i-negres han sabut patir i donar la volta a una situació complicada després de dos gols del Shum Maçanet. En el primer temps els santcugatencs han proposat, han intentat desnivellar el marcador i han aconseguit anotar, però l'àrbitre ha anul·lat el gol de Serrallonga perquè ha xiulat uns peus del jugador santcugatenc. Els visitants, tot i arribar menys, s'han avançat amb un gol d'Eloi Roura amb el qual s'ha arribat al descans amb avantatge mínim per als visitants.

En el segon temps el Shum Maçanet ha ampliat l'avantatge amb un gol de Presas que posava molt coll amunt el partit. Però els santcugatencs han sabut reaccionar i empatar el matx amb dos gols de David Martínez i fins i tot han tingut ocasions per endur-se el partit, tot i que el marcador no s'ha mogut.

El tècnic del Patí Hoquei, Joan Carles Vadillo, destaca l'actitud dels seus homes.

Joan Carles Vadillo

El partit estava molt complicat, però hem tingut maduresa i hem pogut empatar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Amb l'empat, els santcugatencs es queden tercers amb 14 punts i el següent partit el jugaran també a casa contra el CH Sant Feliu. Serà dimecres a dos quarts d'una de la tarda al pav 2 de la Rambla del Celler.