El PHC Sant Cugat es complica en una segona meitat per oblidar i empata davant el Sant Feliu

El masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat empata (4-4) davant el CHP Sant Feliu a la novena jornada de la Primera Estatal. Els homes de Joan Carles Vadillo han tirat per terra la feina de la primera meitat on guanyaven per 3-0, i a la represa s'han deixat remuntar. Tot i l'empat, els vermell-i-negres segueixen en places d'ascens: són tercers amb 15 punts.

Dues targetes blaves pels visitants Roger Valls i Frederic Hinojal, la primera per una dura entrada sobre Serrallonga i l'altra per protestar, han condicionat l'inici del partit. Pau Gilabert no ha pogut transformar la falta directa però, amb superioritat a la pista, els de Sant Cugat s'han avançat al minut cinc de la mà de Xavier Serrallonga. Els santcugatencs han dominat amb claredat el primer temps i Borja Ferrer ha fet el segon al minut 14.

L'equip vermell-i-negre ha seguit generant les ocasions més clares i Pau Gilabert ha fet el 3-0 a dos minuts pel descans. Si bé els locals ho tenien tot de cara per endur-se el partit amb comoditat, un mal inici de la segona meitat ha posat el Sant Feliu dins del partit. En dotze minuts els visitants han situat les taules al marcador amb dianes d'Aleix Pastor, Jesús Sola i Sergi Fajas.

Amb el 3-3 els santcugatencs han despertat i el partit ha embogit amb un joc molt ràpid d'anada i tornada. El primer a colpejar ha estat el Sant Feliu, que s'ha avançat amb el quart de la mà del seu capità. Pau Gilabert ha pagat amb la mateixa moneda i els santcugatencs han fet el 4-4 a dos minuts pel final.

Amb el temps pràcticament exhaurit, el Sant Feliu ha tingut una falta directa i un penal per endur-se la victòria. El porter David Toda, que ha demostrat un alt nivell en tot el partit, ha estat determinant i ha salvat els mobles per sumar el tercer empat consecutiu dels santcugatencs. El tècnic vermell-i-negre, Joan Carles Vadillo, explica que l'equip ha reaccionat tard després de la davallada de la segona meitat.

Joan Carles Vadillo

Hem fet una primera part de notable alt. L'inici de la segona part no ha estat bo, hem deixat que ells entrin en partit i ho hem pagat en el marcador.

Aquest dissabte al vespre, el PHC Sant Cugat visita la pista del Club Patí Vilafranca, el novè classificat.