El PHC Sant Cugat suma el quart empat consecutiu a la pista del Vilafranca i cau de la zona d'ascens

El Patí Hoquei ha empatat a la pista del Vilafranca / Font: Dídac Berlanga

El masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat empata (5-5) a la pista del CP Vilafranca a la desena jornada de la Primera Estatal. Els vermell-i-negres sumen el quart empat consecutiu en un partit on el santcugatenc Pol Claramunt ha fet quatre dels cinc gols. L'equip de Joan Carles Vadillo acumula vuit partits sense perdre, però cau de la zona d'ascens. Ara és quart amb 16 punts, a només un del tercer i el segon.

La primera meitat ha estat molt igualada, amb un Vilafranca que s'ha avançat al minut 5 i un Patí Hoquei que ha respost ràpidament amb un gol de Pol Claramunt. Domini altern i sequera golejadora fins a la recta final del primer temps. El Vilafranca ha fet el segon a quatre minuts pel descans però Pol Claramunt ha empatat de nou en l'últim minut.

Un gran inici dels santcugatencs a la segona meitat ha servit per obrir un marge de dos gols, obra novament de Pol Claramunt, que certificava el seu pòquer particular en només cinc minuts. Els de Vilafranca, però, no han defallit i han aconseguit fer l'empat a quatre amb dues dianes consecutives.

Mitjançant una falta directa, Pau Gilabert ha fet el cinquè però de nou els locals no han abaixat els braços i han aconseguit l'empat definitiu a falta de només un minut i mig. El tècnic del Patí Hoquei, Joan Carles Vadillo, lamenta que s'hagin escapat els tres punts als últims instants.

Joan Carles Vadillo

Sap greu el de sempre, que faltant un minut i mig teníem els tres punts. Però pensant en tota la lliga, sumar a fora és positiu i Vilafranca és una de les pistes difícils. Queda el regust que se t'ha escapat.

La setmana que ve els santcugatencs reben la visita d'un rival directe, l'Alpicat, que es troba només dos punts per sota.