El masculí del Patí Hoquei rep un Alpicat de record amarg en la lluita per recuperar plaça d'ascens


  • Comparteix:

David Martínez és un dels homes importants del conjunt vermell-i-negre

David Martínez és un dels homes importants del conjunt vermell-i-negre

El masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat rep aquest dissabte a dos quarts de nou del vespre l'Hoquei Club Alpicat, un rival directe en les aspiracions de promoció a l'Ok Lliga. El rival d'aquesta jornada porta un record amarg als vermell-i-negres, ja que la temporada passada, una derrota a la seva pista els va deixar fora d'aquest anhelat ascens. Els santcugatencs són quarts a la classificació de Primera Estatal, després d'encadenar quatre empats.

Fa vuit partits que el Patí Hoquei no perd, però en els últims quatre no ha pogut passar de l'empat, inclòs el de l'última jornada en un final cruel a la pista del Vilafranca.

L'Alpicat, de la seva banda, està només dos punts per sota del conjunt de Joan Carles Vadillo, i fins ara s'ha mostrat força irregular, sobretot a fora de casa. Per darrere del Calafell, que es manté invicte i domina amb mà de ferro la Primera Estatal, hi ha actualment sis equips amb només tres punts de diferència, fet que demostra la igualtat de la categoria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.