Les jugadores del Junior, campiones de Catalunya, visiten el programa 'Esport en Marxa'


  • Comparteix:

Les jugadores del Junior Txell Grau, Carlota Petchamé i Anna Gil han visitat Cugat.cat amb la Copa de Campiones de Catalunya d'hoquei herba. Les tres integrants del conjunt blau-i-negre han participat al programa 'Esport en Marxa' i han destacat que aquest triomf suposa una injecció de moral per al 2018 on lluitaran per la Copa de la Reina, la lliga i la competició europea, l'EuroHockey Club Trophy.

El Junior ha tancat el 2017 amb el Campionat de Catalunya d'hoquei herba després de superar el Polo a la final a la tanda de penals. El temps reglamentari va acabar amb empat (1-1) i les blau-i-negres es van endur el títol a la tanda de penals (3-2). Carlota Petchamé, Anna Gil i Txell Grau creuen que guanyar el Català ha de servir d'impuls per aixecar més títols al 2018.

Petchamé/ Gil / Grau

Hem d'arribar a les finals i guanyar-les. / Crec que tenim capacitat per guanyar títols. / Hem d'arribar a les finals per guanyar-les.


El Junior és el vigent subcampió de la Lliga i la Copa de la Reina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.