El PHC Sant Cugat ho té tot de cara per ser a la segona Copa de la Princesa consecutiva


  • Comparteix:

El Patí Hoquei, a tocar de la Copa

El Patí Hoquei, a tocar de la Copa

El Patí Hoquei Club Sant Cugat té tots els números per participar a la segona Copa de la Princesa consecutiva quan falten dues jornades per acabar la primera volta. Els de Joan Carles Vadillo són tercers amb dos punts més que el quart i el cinquè, Vilanova i Mataró, i seran els tres primers classificats al final de la primera volta qui passaran a la competició del KO. Als santcugatencs els falta la visita a la pista del cuer, el Rivas Las Lagunas, i el partit a casa davant el vuitè, el CP Manlleu.

La Copa es juga el primer cap de setmana de febrer a Bilbao, amb el Jolaseta d'organitzador. El fet que els bascos ja no tinguin opcions de ser entre els quatre primers fa que les places de la classificació de Primera Estatal per a la Copa siguin per als els tres primers, una fita que el Patí Hoquei té a tocar tenint en compte el marge de dos punts i el calendari favorable que té. Ara bé, amb el Calafell classificat matemàticament hi ha només dues places en joc i els números diuen que hi ha una desena d'equips que encara hi opten.

Només l'Alcobendas té més opcions, però aquesta jornada es veu les cares amb el líder, el Calafell, a domicili, i els vermell-i-negres, en canvi, visiten un Rivas Las Lagunas que és cuer i que ha sumat cinc punts en 11 jornades. Si els de Vadillo guanyen i el Vilanova, el Mataró i el Vilafranca ensopeguen, malgrat que els mataronins tenen un compromís fàcil davant el Jolaseta, ja estaran matemàticament classificats.

La combinació no és gaire probable. Si no es dóna aquest cas i els vermell-i-negres arriben amb el mateix marge a l'última jornada de la primera volta, signaran la classificació amb només un empat a casa davant el CP Manlleu.

Un amistós durant les vacances de Nadal
L'equip de Vadillo ha continuat preparant-se aquestes vacances hivernals per no perdre el to físic i competitiu. Va disputar un amistós amb empat davant el filial blaugrana, un Barça B que milita al grup A de Nacional Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.