El Patí Hoquei fa perdre la condició d'invicte del Calafell, líder, i es manté a la zona d'ascens


  • Comparteix:

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha guanyat (1-0) el líder, el Calafell, que encaixa la primera derrota de la temporada a la Primera Estatal. Un gol de Serrallonga en el primer temps ha estat suficient per superar el conjunt del Baix Penedès. Els vermell-i-negres ocupen la tercera posició, en zona d'ascens a Ok Lliga, i ja pensen en la Copa de la Princesa que es disputa el cap de setmana que ve al País Basc.

El matx ha estat marcat per la igualtat existent entre dos equips que lluiten per pujar a l'Ok Lliga. El Calafell ha arribat al pav 2 amb la condició de líder invicte, però ràpidament ha vist la dificultat de superar el conjunt santcugatenc. Les ocasions més clares han estat del bàndol local, tot i que els visitants han disposat de dues faltes directes que no han materialitzat per la gran actuació del porter vermell-i-negre David Toda.

A les acaballes del primer temps, Xavi Serrallonga ha fet l'1a 0 i ha posat dempeus l'afició local. A la represa, el Patí Hoquei ha tingut les millors ocasions davant un Calafell que també s'ha mostrat molt competitiu fins al darrer segon de matx.

El tècnic vermell-i-negre, Joan Carles Vadillo, no té clar si ha estat el millor partit del Patí Hoquei en el que portem de temporada malgrat la gesta aconseguida.

Joan Carles Vadillo

És un bon partit perquè hem guanyat el líder, però no sé si és el millor que hem jugat. Hem canviat alguna cosa i ens ha funcionat bé.


Tres punts d'or per al Patí Hoquei, que segueix en zona d'ascens i afronta la Copa de la Princesa amb una injecció de moral important.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.