El PHC Sant Cugat vol aixecar la primera Copa de la Princesa de la seva història a Getxo


  • Comparteix:

David Martínez, un dels jugadors del PHC Sant Cugat

David Martínez, un dels jugadors del PHC Sant Cugat

El Patí Hoquei Club Sant Cugat afronta aquest cap de setmana la segona Copa de la Princesa consecutiva i segona també de la seva història amb l'objectiu d'estrenar el palmarès d'aquest títol. Els de Joan Carles Vadillo viatgen aquesta tarda a Getxo, on es disputa el torneig, amb el Jolaseta com a equip amfitrió i amb el Calafell i el Mataró completant la nòmina de participants. Aquest vespre, a dos quarts de vuit, tindrà lloc el sorteig que definirà les semifinals.

El Patí Hoquei suma en aquesta edició un gran aprenentatge heretat de la seva primera participació a la Copa, que va dur a terme l'any passat en una competició disputada al pav 2. En aquella ocasió, els santcugatencs van caure a la final davant el Palafrugell, l'equip que acabaria ascendit a l'Ok Lliga abans que cap altre. Enguany els de Vadillo arriben al torneig com a tercers classificats i amb la moral alta després de superar, precisament, un dels seus rivals a la Copa: el líder, el Calafell.

Més enllà dels penedesencs, l'equip més en forma durant la primera volta, tot i que en els últims tres partits no ha sumat cap triomf i fins i tot ha patit la primera ensopegada del curs en el partit davant els vermell-i-negres, els possibles rivals del Patí Hoquei a semifinals seran el Mataró i el Jolaseta. Els mataronins són segons amb 26 punts i ja van mostrar el seu potencial després de vèncer 1 a 5 al pav 2. Joan Carles Vadillo, per cert, va guanyar una Copa amb el Mataró.

El tercer equip és un Jolaseta que, tal com mostra la classificació, és un dels dos conjunts més dèbils de tota la Primera Divisió. Els Víctor Sainz només han sumat sis punts i el fet de jugar el torneig ja és un èxit per a ells. Ara bé, competeixen amb el factor local a favor, un fet que amoïna els seus rivals. En qualsevol cas, el tècnic del PHC Sant Cugat, Joan Carles Vadillo, considera que aquest tipus de competicions ha de servir perquè l'equip i el club facin un pas endavant.

Joan Carles Vadillo

Una de les coses que el Sant Cugat té pendent és créixer a nivell competitiu. Tot el que sigui jugar finals et dóna experiència.


El sorteig

El sorteig es durà a terme aquest divendres a dos quarts de vuit del vespre, un sorteig pur en què es definiran les dues semifinals: la primera serà a les sis de la tarda i la segona, a les vuit del vespre de dissabte. La gran final es disputarà diumenge a les dotze del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.