El Patí Hoquei Sant Cugat guanya a Mataró, dona un cop d'efecte a la lliga i s'afiança a la segona plaça

Joan Farnés ha marcat els quatre gols santcugatencs / Font: CH Mataró

El masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha sumat una gran victòria (2-4) a la pista del CH Mataró en el partit de la jornada a la Primera Divisió. Quatre gols de Joan Farnés han donat els tres punts als santcugatencs, que avancen els maresmecs a la segona posició i se situen a només cinc del líder, un Calafell que ha perdut sorprenentment davant el Sant Feliu. A més, amplien a quatre punts la distància respecte el quart classificat per la derrota de l'Alcobendas.

El Patí Hoquei ha demostrat que té entre cella i cella l'ascens a l'Ok Lliga i ha sortit a la pista del Mataró amb la convicció d'aprofitar la desfeta del Calafell i donar un cop d'efecte a la classificació. Al primer minut de joc, Joan Farnés ha obert la llauna, tot i que al cap de poc el Mataró ha signat l'empat per mitjà de David Montero per arribar al descans amb 1-1.

A la represa, de nou Farnés ha tornat a avançar els santcugatencs però el guió s'ha repetit amb la igualada d'Èric Florenza. Quan encara quedaven gairebé 12 minuts de joc, el Patí Hoquei ha sabut aprofitar una superioritat per fer el tercer. Els locals ho han intentat de totes les maneres però el marcador no s'ha mogut fins als darrers segons, quan Farnés ha completat el seu pòquer de gols amb el 2-4 definitiu a porteria buida.

El tècnic, Joan Carles Vadillo, ha acabat molt satisfet amb la maduresa demostrada en una pista més que complicada.

Joan Carles Vadillo

Hem pogut anar sempre per davant al marcador i això ens ha ajudat. Ha sigut un partit molt igualat, ells també han fet mèrit per guanyar però avui hem sigut madurs i hem sabut esperar que arribés la nostra oportunitat.

Els vermell-i-negres estan plens d'il·lusió i ambició per assolir l'ascens, però el tècnic adverteix que l'equip encara ha de seguir creixent i que tots els rivals seran complicats. La propera prova serà dissabte que ve a casa contra el Taradell, conjunt que també lluita per arribar a les places de promoció.