Els juvenils del Junior acaben el Campionat d'Espanya d'hoquei sala en última posició


  • Comparteix:

L'equip masculí del juvenil del Junior / Font: Jordi Muñoz

L'equip masculí del juvenil del Junior / Font: Jordi Muñoz

Els equips masculí i femení del juvenil del Junior s'estavellen en el Campionat d'Espanya d'hoquei sala i acaben en última posició. Els juvenils del Junior tanquen la seva participació en vuitena plaça amb el mateix parcial, els equips només han guanyat un partit i han encaixat dues derrotes. L'Atlètic Terrassa s'ha proclamat campió en categoria masculina i el Club de Campo ha aixecat el títol de vencedor de la categoria femenina.

L'equip masculí s'ha desplaçat fins a Ourense per tornar amb les mans buides i un únic triomf. L'equip santcugatenc ha perdut davant el Club de Campo per 2 a 3 i la Reial Soceitat de Tenis per 0 a 1. L'única victòria blau-i-negra ha estat davant l'actual campió del campionat, l'Atlètic Terrassa. Pel que fa a les noies, han caigut davant el Sardinero per 4 a 3 i l'Atlètic Terrassa per un contundent 5 a 1. El triomf de les blau-i-negres l'han sumat davant la Complutense amb un ajustat 2 a 1.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.