Un Patí Hoquei afectat per les baixes laborals afronta la Copa Generalitat aquest divendres


  • Comparteix:

Carlolina Herrera és una de les jugadores destacades del Patí Hoquei

Carlolina Herrera és una de les jugadores destacades del Patí Hoquei

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení juga les semifinals de la Copa Generalitat aquest divendres, a un quart de nou, a Voltregà davant el Mataró en un matx marcat per les baixes de Blanca Soldevila i Anna Espriu per incompatibilitat laboral. El club santcugatenc ha expressat el malestar a la Federació Catalana perquè el Mataró no ha volgut canviar l'horari a les deu de la nit, quan es juga la segona semifinal, argumentant que el seu tècnic treballa a partir d'aquesta hora.

Malestar al club santcugatenc

La Federació Catalana de Patinatge va comunicar fa dues setmanes els horaris de les semifinals de la Copa Generalitat i on el Patí Hoquei s'enfrontaria amb el Mataró a un quart de nou del vespre. El club santcugatenc, coneixedor de la problemàtica de jugar en aquesta hora, va comunicar a la Federació la possibilitat de disputar el matx a tres quarts de deu que es quan es juga la segona semifinal. L'ens federatiu donaria l'ok sempre que els tres clubs implicats, Voltregà B, Cerdanyola B i Mataró estiguessin d'acord. Voltregà B, organitzador, i Cerdanyola estaven disposats a canviar, però el Mataró es va oposar argumentant que l'entrenador treballava a partir de les deu de la nit segons el club vermell-i.negre.

Baixes destacades

Blanca Soldevila i Anna Espriu, jugadores importants de l'equip, es perdran el partit perquè treballen en el moment del matx. Aquestes baixes seran suplides per integrants del filial. El Mataró serà un rival molt dur, descendit de l'Ok Lliga la temporada passada com les vermell-i-negres. L'únic precedent entre aquests dos conjunts és el triomf (2-0) mataroní a la lliga regular. L'altra semifinal enfrontarà l'organitzador, el Voltregà B, i el Cerdanyola B. La final serà dissabte, a dos quarts d'una del migdia, i serà emesa per la Xarxa.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.